Üdvözlöm!

Ha itt találkozunk, akkor ön valószínűleg egy megbízható és felkészült autószervizt keres, megpróbálok segíteni a döntésben.

Műhelyünk kezdetektől fogva klasszikus, különleges autók és modern gépkocsik javítására szakosodott. Csillaghegyi telephelyünkön 2022. januárjától szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Korszerű technológiával, szakértelemmel és kizárólag minőségi alkatrészekkel dolgozunk. Nincsenek rejtett költségek, a javítás teljes folyamata alatt tartjuk az ügyféllel a kapcsolatot.

Átfogó szolgáltatásaink biztosítják, hogy a szervizlátogatás a lehető legkisebb kényelmetlenséggel járjon: mindent intézünk, beszerzünk.

Javítás előtt árajánlatot adunk és tudunk úgy beszélni a munkánkról, hogy az autókhoz kevésbé értőkben se maradjon kérdés.

Tanulmányaimat légijármű-technikusi képesítéssel zártam, közel 30 éve dolgozom a járműjavításban. A repülés megköveteli az átgondolt és precíz munkát: műhelyünkben sincs ez másképp.

Csapatunk folyamatosan bővül, jelenleg két szakképzett szerelő munkáját irányítom.

Kiemelt figyelmet fordítunk járműdiagnosztikai eszközparkunk folyamatos fejlesztésére, valamint munkatársaink megfelelő képzésére. Szerszámok, célszerszámok és műhelyberendezések tekintetében szintén kerüljük a kompromisszumot. Speciális feladatokra rendelkezünk szemcseszóró berendezéssel és nagyméretű ultrahangos tisztítóval is.

Munkatársaim:

  • Mizsei Tibor
  • Orodán István
  • Szabó Dániel
  • meg a róka néhanapján

Keressen bizalommal, biztosan tudunk megoldást a problémájára!

Üdvözlettel,
Bódi Zoltán, a Carclassics Garage Kft. ügyvezetője.

Pin It on Pinterest